diumenge, 22 de gener del 2012

22-01-2012 34 CURSA DE SANT ANTONI.


Uff, quina cursa, però sobretot quins presagis.

Vaig per pams. 

La setmana ha estat complicadeta. El dimarts vaig doblar els entrenaments, doncs a part de les series ràpides, vaig gaudir com quasi tots els dimarts de la companyia dels meus companys Pantaurells. Al final de la jornada van sortir 24 Km. Tenia que repetir sortida el dijous, i en principi tenia que ser amb els Panta que fem les sortides nocturnes amb frontals dels dijous. Però aquí ja es van començar a torçar els plans. La Júlia ha agafat un virus de panxa, i he estat tot el dijous al seu costat. Fins i tot he fet campana de la feina. Aixis que no era plan que marxes per la nit. Divendres semblava que es trovaba una mica millor, aixis que aprofito per sortir cap a les nou del vespre per fer una tiradeta de 10 Km, els primers 5 a un bon ritme, i els segons força mes suaus. En Carlos de Runiam, m´havia posat un entrenament de càrrega de Km. pel diumenge, i un de 2 series de 5 Km. pel dissabte, aixis que com que ja feia dies que estava apuntat a la cursa de Sant Antoni, decideixo pel meu compte canvia l´ordre dels entrenaments, fent una tirada de 27 Km. el dissabte (10 molt ben acompanyat pel fantastic grup dels Mossenaires), i la resta jo solet, apretant les dents, doncs ja estava força cansat.

La gran colla de Mossen Homs
Quant tot semblava que estava millorant, doncs la Júlia havia portat un matí força tranquil, aquest maleit virus de panxa va fer que pel vespre es trobes molt malament. El resultat es que a les 11 de la nit estavem a urgencies i fins les 2 de la matinada no hem tornat fins a casa.

Em planto a la sortida de la cursa de Sant Antoni amb l´intenció de fer un rodatge, una mica més exigent del normal, però sense gaires pretencions. Llógicament en tot corredor, sempre hi ha aquell punt de millora personal, i dins meu pensava que podria intentar fer una cursa conservadora, per intentar aproparme als 42 minuts.
Axis que surto força mes tranquil del que he fet en les darreres curses, sobretot els 2 primers Km. Això potser es el que ha fet que arribat a l´ecuador de la carrera em troves força be. El Km. 1 el passo a 4,05, força mes lent que altres curses de 10 Km. I aixis vaig fent fins que passo el Km. 5 a 20:39. La segona part de la cursa he tingut temps per tot. 
Passant per la Gran Via
Fins el Km. 7 em venien ganes de deixar-ho estar, doncs em notava cansat, però un cop arribo al Km. 7, començo a creure en que una nova fita es possible. I dit i fet, faig els darrers 2 Km. amb ritmes de 4:07 i 4:03, per fer un temps final de 41:40, es a dir un segon parcial de 21:01, 21 segons mes lent que la primera meitat. Posició final 592 i de categoria 168. No està gens, però que gens malament. 
Arribada a la meta
I per acabar-ho de rematar MMP, treient 15 segons a la meva anterior marca.

Ah!!! i per fi aquesta tarde la Júlia es troba força millor, axis que el dia pot acabar sen FANTASTIC.