diumenge, 27 de novembre del 2011

27-11-2011 JEAN BOUIN

Avui era el dia, havia d'intentar millorar la meva millor marca personal que datava del 18-9-11 en la cursa de la Mercè. LLavors, el temps final va ser de 42:25.

M'he aixecat ben d'hora, ben d'hora, cap a les 6:00 del matí. Avui he decidit esmorzar una mica, fet que no es habitual, ja que normalment no menjo  abans de les curses. Fins i tot abans de sortir m´he pres un gel que a la fi m´ha ajudat en el meu proposit. A les 7:30 estic al punt de sortida, on m'ha recollit el meu amic Joan. El Xavi i el Nil, també esperaven. El trajecte fins a Barcelona ha passat molt ràpid, hem xerrat de tot una mica i cap a les 8:15, ja estàvem aparcats. Ens dirigim cap a la plaça Espanya i tot seguit comencem el calentament. Les sensacions ja son molt bones. Hem calentat durant uns 10 minuts, i enfilem cap el calaix de sortida. El Joan i jo tenim dorsal groc, i el Xavier i el Nil el blau. Els minuts passen molt ràpids, i de seguida sentim el tret de sortida. He pogut sortir molt còmode, ja que ens havíem situat força endavant. El primer Km, vaig a un ritme massa ràpid per mi, em deixo portar per la gent, i faig un impressionant 3:49, m´adono de seguida que vaig còmode, però prefereixo alentir la marxa. Estic massa acostumat a fer gasosa en la segona part de les curses. Llavors passo els següents Km. amb 4:04, 4:09, 4:01, 4:01. Resultat, que faig els primers 5 Km en 20:32. Estava realment al·lucinat, no m'ho podia creure, i el mes important es que no em sentia cansat.

El següent Km., torno a fer 4:01 i 4:10. Ostres, sembla que avui serà el gran dia, les cames segueixen responent a tope, però llavors arriba el paral.lel. Els darrers 3 Km son un altre cosa, els 2 primers encara es poden anar fent, però quant arribem al c/ Lleida, la pujada fa pupa a les cames. Tot i aixis resisteixo força be i faig els 3 Km darrers a 4:20, 4:18 i 4:23.

Al final MMP, fent un temps oficial de 41:55. Objectiu aconseguit. Volia baixar de 42 minuts i pels pels ho he aconseguit, i el millor es que he millorat en 30 segons la meva marca anterior.

I a més a més m'he quedat amb un molt bon gust de boca, m'ha sortit una molt bona cursa, fins i tot he tingut la sensació que en algun dels darrers Km, podria haver apretat una mica més. Però he anat força conservador, i el meu objectiu avui era baixar dels 42. He de dir que els darrers 150 metres els he fet Esprintant, perquè veia la meta, veia el meu Fore, i tenia poc marge.
En resum, que avui les sensacions han sigut molt bones, crec que els entrenaments estan donant resultat, que encara em queda un petit marge de millora, i que al final, tot això ha de servir per fer una bona marató de Barcelona, que si be encara es lluny, es el meu veritable objectiu D'Aquesta temporada 2011-2012.

I ara per la següent.....