diumenge, 1 de gener del 2012

31-12-2012 SANT SILVESTRE BARCELONESA

Ahir dissabte, vaig debutar en la meva primera Sant Silvestre, en aquest cas a Sant Cugat. Va ser una cursa molt agradable climàticament i per l´ambient, entre corredors i pel bon ambient que hi va haber al passar pel centre de la Vila. A més a més vaig poder saludar a la sortida al meu gran Amic Joan Vilajosana, i el seu germa Jordi. Aquests dos si que son autentiques besties del running. Ahir es va emportar el gat a l´aigua en Joan, amb un espectacular crono de 38:01, quedant el 87 de la general i el 38 de la seva categoria. Això son paraules majors, perque el seu ritme va ser de 3:49, totalment inaccesible per a mi.

Anant a la meva carrera dir que em va sortir fatal, doncs vaig arribar molt cansat, vaig sortir molt fort com sempre a 3:45, però ja el segon Km, les cames em feien figa, i el crono va començar a deballar de forma significativa, fins i tot vaig fer alguna volta per sobre de 4:40. Finalment un parell de Km mes forts (gracies al perfil del final de la cursa), i un darrer Km, per sota de 4 minuts, em va permetre arribar amb un crono de 43:05, quedant el 373 de la general i el 169 de la meva categoria. El ritme final va ser de 4:19.

Quant ho analitzo fredament, es cert que no ha estat una gran cursa, i que la meva millor marca es de un minut i 10 segons menys, però també es veritat que no sempre s´ha de sortir a tope, i potser ahir tampoc era el dia indicat. L´horari no es el meu preferit, doncs entreno quasi sempre pels matins, i se li ha d´afegir que ahir vaig estar tot el dia enpeus (unes 8 hores), preparant el sopar de cap d´any. 13 comensals a taula, i molta gana, axis que calia esforçar-se.

Ja estem al 2012, aquest ha de ser un gran any, sobretot perque he d´assolir 2 reptes. Un intentar baixar el crono per sota de 1:30 en la mitja per poder apuntar-me per temps a Nova York (si ho aconsegueixo ens anem tota la familia quant arribi el moment), i el segon, i més important, fer una bona marca a la Marató de Barcelona. D´això s´en cuida en Carlos de Runiam, que es qui em va marcant els entrenamets.

Be, res mes per avui. Dessitjar a tothom, que aquest 2012 en porti MOOLTA SALUT, que la feina ens respecti, i si pot ser molts Km. de running, que voldrà dir que mantenim viva l´il.lusió.


NOTICIES DE LA CURSA: CUGAT.CAT