dilluns, 26 de setembre del 2011

CURSA VALLHONESTA, SANT VICENÇ DE CASTELLET, MOLT MES QUE UNA CURSA

Havent passat quasi 24 hores de la CURSA DE VALLHONESTA, el primer que voldria es fer una  recomanació. No us perdeu aquesta cursa. 


Tot es impressionant, els cafès, colacaos i donuts que hi han per abans de la cursa, la rapidessa de l´entrega de dorsals, la bona senyalització dels punts kilometrics, un poliesportiu amb un inflable pels nens, però sobretot, lo ben organitzades que estan les curses, destacant especialment la cura que tenen amb els nens, passant per la neta sortida i finalitzant per l´entrega de trofeus, on cada nen recull la seva medalla i es pot fer una fotografia amb una mascota, que aquest any era un conill. 





Tant la Júlia com l´Alba s´ho han passat en gran, primer corrent i després esperant al seu pare que fes la seva cursa, tot jugant als inflables.

Respecte a la meva cursa he de dir que he gaudit molt, quasi sense ressentir-me del dur entrenament d´ahir, on vaig fer 30 Km. Avui la cursa era de 13,6 Km. (el meu fore, m´ha marcat 13,56, quasi clavat). El temps oficial, han sigut 01:02:55, arribant el 91 de la general i el 44 de la meva categoria. M´ho he pres com un entrenament, anant força còmode, a excepció de les pujades que he patit una mica.

A la dreta, la Júlia fent un Sprint cap a la meta. Una molt bona cursa de 400 metres, i el mes important que va gaudir molt. Ah !!!, te mes estil que el seu pare.  I a la dreta Fent-se la foto després de recollir la medalla.
I aquí teniu a un altre gran corredora. L´alba, també fent un darrer esforç per arribar a la meta. Molt bona carrera de 800 metres, i això ja es un bon repte. FELICITATS CAMPIONA.....
Rebent la medalla per la bona cursa feta.
.



Arribant satisfet per haver pogut gaudir en familia d´aquesta cursa.